Ke zkvalitnění poskytování našich služeb používáme technologii cookies. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací zde.

NOVINKY

arr3GoPro HERO7 přichází!Chcete vědět více? Čtěte ZDE.... arr3GoPro HERO6 je tu!Vyplatí se připlatit za novou generaci? Odpověď naleznete v článku ZDE.... arr3Letní slevová AKCEVyužijte letní slevu na to nejžádanější příslušenství, dokonalé pro Vaší akční... arr3Kategorie Kompletní nabídka!Nově jsme pro vás přidali kategorii Kompletní nabídka - můžete tak snadno projít celou naší nabídku... arr3Akce TopOf pokračuje!Nejoblíbenější zboží je nadále za výhodnější ceny!... arr3Vaše oblíbené zboží v AKCI!Máme co se vám nejvíce hodí...nyní v AKCI - ještě výhodněji! Akce platí do 23.9.2016, případně... arr3Nálepky /samolepky v AKCI!Vše co lepí je pro Vás nyní v akci! Plochý a zaoblený držák, náhradní nálepky nebo držáky na helmu -... arr3Přísavky v AKCI!Střídáme akce, nyní můžete koupit ještě levněji všechny přísavky z naší nabídky. Sleva platí do... arr3Vše do ruky v AKCI!Využijte slev ručního příslušenství - plovák, boxer, sklápěcí tripod nebo selfie tyče - vše ještě... arr3Vodní AKCE!Vše na potápění nyní v AKCI - plovák Bobber, filtry, selfie tyč a alu šrouby. Vybavte se na léto -... arr3Akce Pouzdra!Od 15.5. jsme pro vás zlevnili nabídku pouzder - na baterii, kameru samotnou, kameru s krytem i... arr3Novinky, nová kategorie!Nabídku pro vás stále rozšiřujeme a to natolik, že jsme rovnou přidali novou kategorii: Kryty,... arr3Akce TOP6!Šestici zboží, které vás podle statistik nejvíce zajímá, jsme nyní zlevnili! Využijte akci TOP6!... arr311.3.2016 Hliník v Akci!Prémiové zboží z hliníku je nyní v akci! Luxusní držáky na kolo, parádní šrouby nebo vynikající... arr322.2.2016                Doprava ZDARMA!Nyní máte dopravu při objednávce nad 1.400 Kč ZDARMA! Kolik Vám do této částky zbývá, se nyní nově... arr331.1.2016 Sleva FB!Na FB jsme překonali 400 lajků a jako poděkování jsme nachystali rychlou slevovou akci. V objednávce... arr38.1.2016 Zimní akce!Vše pro zimní radovánky v AKCI! - držáky, šrouby, pojistky, přezky a další zboží, které by se Vám... arr38.1.2016 Nízké ceny pokračují!Přestože je leden, pokračujeme ve Vánoční akci! Vše je zlevněno, příslušenství zakoupíte již od 49,-... arr39.12.2015 SLEVY!Zlevnili jsme před Vánoci! Zboží již od 49,- !... arr329.11.2015Nabídku příslušenství jsme rozšířili o psí postroj a držák na helmu s prodlouženým ramenem. Další... arr326.9.2015Otestovali jsme další položky z naší nabídky, abychom se mohli zaručit za prvotřídní kvalitu.... arr311.9.2015Dalším z náročných testů zdárně prošel Držák na zápěstí s otočnou hlavicí (360°). Při stoupání... arr317.8.2015Prvním z náročných testů našich produktů prošel Držák do vody Bobber! Během 10 dní potápění v moři s...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

KONTAKTY

Pro-kamery.cz
Krahulčí 1798/6
Praha - Horní Počernice
tel: +420 776 06 08 10
info@pro-kamery.cz
IČ 87501856

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas BcA. Alexanderu Šafaříku-Pštroszovi, se sídlem Krahulčí 1798/6, Praha 20- Horní Počernice, 19300, IČ87501856 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů