Ke zkvalitnění poskytování našich služeb používáme technologii cookies. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací zde.

NOVINKY

arr3GoPro HERO6 je tu!Vyplatí se připlatit za novou generaci? Odpověď naleznete v článku ZDE.... arr3Letní slevová AKCEVyužijte letní slevu na to nejžádanější příslušenství, dokonalé pro Vaší akční... arr3Kategorie Kompletní nabídka!Nově jsme pro vás přidali kategorii Kompletní nabídka - můžete tak snadno projít celou naší nabídku... arr3Akce TopOf pokračuje!Nejoblíbenější zboží je nadále za výhodnější ceny!... arr3Vaše oblíbené zboží v AKCI!Máme co se vám nejvíce hodí...nyní v AKCI - ještě výhodněji! Akce platí do 23.9.2016, případně... arr3Nálepky /samolepky v AKCI!Vše co lepí je pro Vás nyní v akci! Plochý a zaoblený držák, náhradní nálepky nebo držáky na helmu -... arr3Přísavky v AKCI!Střídáme akce, nyní můžete koupit ještě levněji všechny přísavky z naší nabídky. Sleva platí do... arr3Vše do ruky v AKCI!Využijte slev ručního příslušenství - plovák, boxer, sklápěcí tripod nebo selfie tyče - vše ještě... arr3Vodní AKCE!Vše na potápění nyní v AKCI - plovák Bobber, filtry, selfie tyč a alu šrouby. Vybavte se na léto -... arr3Akce Pouzdra!Od 15.5. jsme pro vás zlevnili nabídku pouzder - na baterii, kameru samotnou, kameru s krytem i... arr3Novinky, nová kategorie!Nabídku pro vás stále rozšiřujeme a to natolik, že jsme rovnou přidali novou kategorii: Kryty,... arr3Akce TOP6!Šestici zboží, které vás podle statistik nejvíce zajímá, jsme nyní zlevnili! Využijte akci TOP6!... arr311.3.2016 Hliník v Akci!Prémiové zboží z hliníku je nyní v akci! Luxusní držáky na kolo, parádní šrouby nebo vynikající... arr322.2.2016                Doprava ZDARMA!Nyní máte dopravu při objednávce nad 1.400 Kč ZDARMA! Kolik Vám do této částky zbývá, se nyní nově... arr331.1.2016 Sleva FB!Na FB jsme překonali 400 lajků a jako poděkování jsme nachystali rychlou slevovou akci. V objednávce... arr38.1.2016 Zimní akce!Vše pro zimní radovánky v AKCI! - držáky, šrouby, pojistky, přezky a další zboží, které by se Vám... arr38.1.2016 Nízké ceny pokračují!Přestože je leden, pokračujeme ve Vánoční akci! Vše je zlevněno, příslušenství zakoupíte již od 49,-... arr39.12.2015 SLEVY!Zlevnili jsme před Vánoci! Zboží již od 49,- !... arr329.11.2015Nabídku příslušenství jsme rozšířili o psí postroj a držák na helmu s prodlouženým ramenem. Další... arr326.9.2015Otestovali jsme další položky z naší nabídky, abychom se mohli zaručit za prvotřídní kvalitu.... arr311.9.2015Dalším z náročných testů zdárně prošel Držák na zápěstí s otočnou hlavicí (360°). Při stoupání... arr317.8.2015Prvním z náročných testů našich produktů prošel Držák do vody Bobber! Během 10 dní potápění v moři s...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 89 Kč
skladem
naše cena 79 Kč
skladem
naše cena 289 Kč
skladem

KONTAKTY

Pro-kamery.cz
Krahulčí 1798/6
Praha - Horní Počernice
tel: +420 776 06 08 10
info@pro-kamery.cz
IČ 87501856

Ochrana osobních údajů e-shopu Pro-kamery.cz
  1. Společnost BcA. Alexander Šafařík-Pštrosz, se sídlem Krahulčí 1798/6, Praha 20- Horní Počernice, 19300, IČ 87501856 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Alexanderem Šafaříkem-Pštroszem, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese alexsafarik@email.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.pro-kamery.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
      • personalizovaná reklama a remarketing.
    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení na uvedený email. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Google Analytics
      • Seznam.cz
      • Tawk.to
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

V Praze dne 25.5.2018